Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

1.6.2019

Valkeakosken toimintamme on käynnistynyt

 

Palvelemme nyt myös Valkeakosken kotihoidon asiakkaita ja toimitamme S-market Koskikaran paikkakunnan edullisimman ostoskorin koskilaisille senioreille.

 

1.9.2018

Tampereen kauppaostokset S-market Kalevasta

 

Tampereen kauppapalvelutoiminta siirtyy S-market Kalevaan. Tarjolla on laajat valikoimat halpuutettuja tuoretuotteita ja herkkuja sekä yllättäviä erikoistuotteita. Lisätietoja ja valikoimat: www.foodie.fi

 

 1.12.2017

Hoivatiimiin mukaan myös sairaanhoitaja

 

Kotipalveluiden hoivatiimiin on liittynyt sairaanhoitaja Tarja Mäkitalo, jolla on laaja-alainen kokemus kotipalveluista, kotihoidosta ja kotisairaanhoidosta.

 

25.10.2017

Somerolla käynnistetään ensimmäisenä paikkakuntanamme ns. täydentävä kotihoito

 

Osuuskunta Taloushaltia laajentaa toimintaansa kauppapalveluista kotipalveluihin. Tämä täydentävän kotihoidon palvelumme käynnistyy ensimmäisenä Somerolla, jossa 20.11.2017 alkaen somerolaisille senioreille avautuu  KANNATUS-lähipalvelumme. Lue lisää: http://kannatus.taloushaltia.fi

 

1.10.2017

Toimitusmäärät jatkavat vahvaa kasvuaan

 

Eri kuntien yhteenlaskettu kauppatoimitusten määrä ylitti ensimmäisen kerran 4000 toimituksen rajapyykin kuukaudessa. Olemme näillä toimitusmäärillä Suomen johtavia päivittäistavaroiden kotiinkuljetuspalveluiden tuottajia ja verkkokauppoja.

 

15.7.2017

Turun asiakasmäärät kaksinkertaistuneet alkuvuoden aikana

 

Turun kauppapalvelumme on saanut hyvin myönteisen vastaanoton ja asiakasmäärät ovat kasvaneet vauhdilla. Turun toimituspalveluamme onkin vahvistettu kasvavan kysynnän myötä entisestään uusilla tekijöillä.